2009. május 29., péntek

Csajok és pasik-wiw-ancsa

Kittivel találtunk ezen a csodás új alkalmazáson egy cuki pasit.Bringázik szeret fotózni stb.Ideális.Olyan izgatottak lettünk hogy mint utólag megtudtam tőle 10 db üres üzit küldtünk neki 5-öt bevállalok a többi Kittié mer otthagytam a gépnél:D Felveszem msn.Beszélgetés nagyon kedves.Majd ecseteli hogy személyesen jóbb mint így virtuálisan.Megszervezzük a találkozót.Legyen a szerda.Közben már megbeszéltem erre as napra egy Margitszigeti sörözést egy másikkal.mind1 lemondom kitaláltam egy indokot Szasza előbb jön haza Bécsből és az szent.Eljött a randi napja hazarohanás készülődés stb.Direkt nem rakok rendet a szobámban hogy még véletlenül se cipeljem haza:)Már látom a buszról tényleg magas:)Ferenciek tere.20:00"puszi majd javaslom vegyünk bort és irány a Duna-part.Nézzük a hajót dumálunk átkarol majd megtörténik a tsók.Jó sokáig tart 22:20 elmegy pisilni.Rossz érzésem támad.Elszívok egy cigit és elindulok haza a hídnál magamhoz térek és megnézem mennyi az idő.Látom sms:tudom hulyebunkoparaszt es fasz is vagyok,nem akarlak megbantani,de eljottem.Mindez ékezet nélkül mert úgy olcsóbb persze.Nem hiszem el ez tényleg otthagyott volna.Hazaérek.Még msn-en is közli kb ugyanezt.Majd kilép vagy inkább letilt.alig várom hogy elmeséljem daninak és jókat röhögjön az újabb lúzer randimon.Kitti persze ilyenkor nincs fent..Írok a bunkónak wiwen:Ha nem jövök be neked akkor azt meg lehet mondani.Valószínűleg nem fogok sírógörcsöt kapni.Van ilyen.Kifelytenéd esetleg pár szóban hogy mi volt a problémád?Köszönöm
Látom elolvasta semmi válasz.Mit is vártam egy ilyentől.Másnap csak nem nyuxom felhívom névtelenül:-Tényleg otthagytál volna a Dunaparton?-ühüm majd lereakja a telót.Hogy a bunkóságot is lehet überelni azt tudtam,de hogy ennyire az már botrány.Borz-alom

26 megjegyzés:

  1. én is most vettem fel ezt az alkalmazást, poénból, de kíváncsi vagyok, hogy nekem milyen idióta jut.. :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ja, és egy kérés. A bicajos-margitos srácnak, légyszíves áruljátok el a keresztnevét!!!
    Lehet, hogy ismerem.

    VálaszTörlés
  4. Ancsa!

    Ezt nem hiszem el, hogy ilyen van.. Ezért kérdeztem, sejtettem, hogy ő... Hát tényleg kicsi a világ..

    VálaszTörlés
  5. Haló.
    Gondoltam ha már rólam van szó, nem árt, ha az én szemszögemből is tisztázzuk a dolgot, bár valószínűleg törlésre fog kerülni ez a komment, mert hogy az én véleményemet tükrözi, nem a szerzőét.

    Szóval CS&P. Gáz dolog. Felmegy az ember, mert hogy az jó, regisztrál, hátha valami pozitív sül ki belőle. Ez esetben a dolog odáig fajult, hogy habár kissé elferdítve a történetet, de magát nézi vissza az ember a neten...

    Nem szokásom visszejelölni ott a lányokat, jó esetben egy köszönöm amit írok, kivétel azt a 2 különleges esetet ezen a történeten kívül, amiből magára ismer az, akinek magára kell ismernie.
    Ebben az esetben nem volt érdekes, csak egy dolog miatt volt az, a képek miatt. Oké, MSN. Nem éreztem semmi különösnek a beszélgetést, de pár percen belül már látom is a cicis-popsis képeket. Hiába tagadnám, férfi vagyok, élénk fantáziával megáldva, innentől kezdve azt kérdem én, ki mondana nemet szabad férfiként egy ígéretes estére? Én nehezen, hisz hajt a vérem. Nem tagadom. Kit nem? "hülyeférfiak..."
    A személyes találkozás dolgot mai napig tartom, az MSN szar, és csalóka, mint ahogy a példa is mutatja.
    Találkozunk, megérkezik. Nem sértésként szánom, de a sminkelés dolgokról nem sok fogalma volt a leányzónak, óriási pirosítófolt mindkét oldalon, picit meg is döbbentem, hogy jeszatyaúristen, vajon ezt hogy és miért...?! Sebaj, a férfi mivolt nagy úr, kezdjük el, bor és dunapart. Leülünk, és pár perc múlva már azon kapom magam, hogy habár nem is tettem semmit, ő már rajtam van. Igazából ekkor már az járt a fejemben, hogy vajon mit és miért keresek itt, és hogy vajon miért is jó ez nekem?! Nem találtam rá választ. Ő folyton azt emlegette, hogy biztos nem felelek meg neked, biztos nem felelek meg neked. Ekkor már rajtam ült és bújt és én nem értettem, hogy miért és hogy következett ez be. Tény, elég fura, mondhatni rendhagyó módon a pisilés ötlete fogant meg a fejemben, mint végső megoldás. Biztos gyávaság, és férfiatlanság és minden egyéb rossz az amit tettem, nem tudom, én valahogy még mindig nem érzem annak. Tény, mint ahogy leírtam, hülyebunkóparaszt és fasz is voltam, tudom jól. Ezért írtam ezt sms-ben, tisztában vagyok magammal, bocsánatot is kértem, habár tudom, ez ilyen esetekben nem sokat ér. Akkor és abban a pillanatban ezt láttam a legjobb megoldásnak. Nem igazán szoktam hozzá ahhoz a helyzethez, hogy egy lány -illetve nő, hisz bőven idősebb, mint én- az első randi "első órájában" már rajtam van úgy, hogy nem igazán adtam ennek jelét, hogy ezt kifejezetten akarom. Egyszerűen nem jött olyan helyzet, hogy normálisan meg lehessen ezt fogalmazni és el lehessen mondani, így jött a pisi. Valószínűleg az sem engem húz le, ha odáig jutok el, hogy egy izgalmas estét az egyedüllétre cserélek. Meg volt az okom, amiért már "az" sem járt a fejemben.

    Az iwiw üzenetre nem válaszolok, mert ha leírnám méghülyeparasztabb lennék, ami nem jellemző rám. Úgy gondoltam ez elég és minden bizonnyal egyértelmű jelzés volt arra, hogy vége.
    A telefon rejtett számról jött, családi kaja közben. Igen, abban a helyzetben az "ühüm" jött ki a számon, mint reakció, biztos túl lassú vagyok, nem jött semmi frappáns.

    Nem szeretnék balhét-botrányt-miegymást, szerintem az Ancsi is tisztában kell hogy legyen azzal, hogy milyen, azzal, hogy hogyan viselkedett és azzal, hogy habár a férfi-nő szerepek manapság igen felcserélődtek, de azért ennyire még nem. A nőknél kezdetben a visszafogottság, titokzatosság, és az elérhetetlenség az izgalmas, nem az, ha rögtön megkapjuk őket. Abban a pillantban veszik el a varázs. Főleg úgy, hogy ha ránk erőszakolják magukat. Bár ez is erős kifejezés.

    Köszöntem a szót,
    Döme

    VálaszTörlés
  6. Kedves Döme!
    Sajnálom hogy ráderőszakoltam magam.Azt is sajnálom hogy teljesen véletlenül az akaratodon kívül legalább 1 órát smároltam veled a Dunaparton.Azt is sajnálom hogy az öledbe merészeltem ülni miután kockára fagytam a parton.Bőven meg lett volna a lehetőséged arra hogy közöld nem szeretnéd az este további részét velem tölteni.Azt pedig hogy nem felelek meg neked azért mondtam mert te magad állítottad,hogy neked senki sem megfelelő erre nyugodtan válaszolhattad volna azt,hogy igen nem rád gondoltam.Amihez sem bátorság sem férfiasság nem kellett volna csak gerincesség.Sajnálom hogy nem volt már jó ideje 3 hónapnál hosszabb kapcsolatod mint említetted,talán nem is véletlenül.A pirosítóm pedig még soha senkit sem zavart,de biztos jobban értesz a sminkeléshez.
    Kommentet nem törlöm mert az a Te módszered gerinctelen és sunyi módszered lenne.

    üdv:Ancsa
    ui:nem Ancsi mert azthiszem nem vagyunk olyan viszonyban hogy még becézgess is.

    VálaszTörlés
  7. makusz ha van valami mondani valód az "uriemberröl" csak nyugodtan:)

    VálaszTörlés
  8. Hát ez elég ovis, de Dömétől nem új:)

    Kötelező ide ---> szakitshabirsz.blog.hu

    szerintem megkapta a magáét a barátaitól...:)

    VálaszTörlés
  9. Valószínűleg nem azért ismertetek rá mert ez volt az első ilyen megnyilvánulása...:D:D
    Köszi a tippet postázva :)

    VálaszTörlés
  10. A "Srác" védelmében szólnék pár szót!Tavaly találkoztunk,május végén,szintén Duna-part:)Már az első perctől kezdve teljesen normálisan viselkedett,kedves, udvarias volt,beszélgettünk,igaz bor helyett csak egy üditő mellett,majd mi is kisétáltunk a kellemes Duna-partra...
    Nálunk is láss csodát elcsattant a csók,ami szerintem még tovább is tartott,mint egy óra,bár cseppet sem bánom:)És csodák csodájára,vagy mert egyszerűen csak normálisan viselkedtem,ebből egy kapcsolat szövődött,ami igaz nem tartott nagyon sokáig,de annál kellemesebb volt,és azóta is rendszeresen beszélünk,azt hiszem talán barátok is vagyunk...Döme egy teljesen korrekt ember,merthogy mikor úgy érezte,véget szeretne vetni a kapcsolatunknak,nem kertelt,személyesen megbeszéltük,elnevettük a dolgot,és engem semmivel sem bántott meg soha.Talán ebben a történetben sem ő volt a hibás,mert simán megtehette volna,hogy elhívja magához a leányzót arra,majd faképnél hagyja..de nem..bár viccesen,de megírta amit érzett,és korrekt volt!
    Döme én melletted vagyok,szerintem egy nagyon jó kis sztori,amin még 70 évesen is nevetni fogtok a haverokkal!Pusz

    VálaszTörlés
  11. Örülj hogy neked a korrekt oldala jutott.Ennél még az is jobb lett volna ha csak arra hív el magához :D:D:D

    VálaszTörlés
  12. Mókás vagy, tudod-e...?
    Vicces, hogy még mindig úgy gondolod ez így van rendjén. Vicces, hogy gerinctelennek és sunyinak tartasz, hiszen minden bizonnyal ezen az eseten kívül nemigen történt hasonló. Gondolj csak bele... Ez vajon akkor most jelent valamit?! Most akkor én vagyok a gáz, hogy leléptem, vagy Te vagy a gáz, hogy így viselkedtél? És ahogy olvastam a többi bejegyzést viselkedsz mással is.
    Én nem csodálkozom a néhány hónapos dolgaimon, hiszen én döntöttem úgy, hogy legyen vége. Sosem nyavajogtam miatta, nem is fogok. Te pedig csodálkozol, hogy vajon miért is nem csípnek a férfiak, miért vernek át, miegymás. Itt a példa. De szerintem érzed. Legalábbis kéne.
    Azt hiszem el kell áruljam Neked Ancsa, -ezúton kérek bocsánatot az Ancsiért, óriási hibát vétettem- hisz úgy tűnik nem megy ez Neked, hogy ha férfit szeretnél magad mellé, és hosszú távra, akkor ne így közelíts a dolgokhoz, így sosem lesz.
    Bár tudom, egy szavam sem lehet, Te vagy a randiguru;)

    Döme

    VálaszTörlés
  13. Kedves randim!
    Nem engem ismertek itt fel a leírtak alapján;)szerintem ez magáért beszél

    VálaszTörlés
  14. Nem érzem gáznak, hogy felismert. Én azt hiszem az említett leányzóval semmi bajunk nincs egymással, sőt.

    VálaszTörlés
  15. Utólag szeretném megköszönni a csodálatos randit,és azt,hogy rengeteg derűs pillanatot okoztál nekem és a barátaimnak a viselkedéseddel miután túlléptem a kezdeti sokkon.
    Az "elmegyek pisilni mindjárt jövök "azóta mondhatni szállóigévé vált.;D

    VálaszTörlés
  16. Dömi nekem elmesélte elsők közt a sztorit,nem felismertem...És tényleg jókat röhögünk
    rajta(D)

    VálaszTörlés
  17. Nem rólad volt szó Orsi olvasd el a kommentek elejét.
    Mindenesetre egyszer mindent meg kell élni;D
    Ritkán nevet az ember úgy,hogy közben potyog a könnye.
    Köszönjük Döme

    VálaszTörlés
  18. Igen, nálunk is:) Már megérte, nemigaz?:)

    VálaszTörlés
  19. Ez a történet adta az ötletet a blogunkhoz:D:D
    Kedves uram egy élmény volt!;D

    VálaszTörlés
  20. Ancsa!

    Hát ez már kezd kabaréba illő lenni vagy inkább folytatásos szappanoperába. Na mindegy, csak annyit, hogy a külső jegyei alapján feltételeztem, hogy ő lehet: magas, fotózik, bicajozik. Bár a sok barom miatt már töröltem magam a csajok és pasikról, de azért ilyen paraméterekkel nem sok rohangált emlékeim szerint. Az engem Margitszigeten otthagyós csávó egy másik volt, na ő tényleg egy ősbunkó, de az egy másik sztori.

    VálaszTörlés
  21. Rendben Makusz!
    Tényleg olyan mint egy szappanopera vagy inkább tragikomédia :D
    az lett volna a hab a tortán ha téged is ő hagy ott a szigeten:D:D:D
    De sebaj így is mókás lett!:)Thx

    VálaszTörlés
  22. Kedves Döme!
    Szerintem is férfiatlan és gyáva voltál.De vígasztaljon az a tudat, hogy ha kiírtanánk a korosztályodbeli hímnemű egyedeket(fiúkákat) a földről, a világ meg sem érezné, fel sem tűnne. Ha már leírtad, hogy hajt a véred, mert "férfi" vagy, akkor nem értem, hogy min lepődtél meg.Még a végén megsajnállak.Á

    VálaszTörlés
  23. Ójaj, már ott tartunk, hogy ki kell irtani engem?:)
    Tudom jól, h gáz amit csináltam, de szerintem nincs olyan ember, akinek ne történt volna necces dolog az életében. Nekem egy van, ez az, és itt van a neten. Ennek nem örülök, hiszen általában mélyen hallgat az ilyenekről az ember, ez pedig egészen nyilvános, ismeretlen emberek véleményeznek engem, tudják a nevemet, én pedig róluk semmit. Azt hiszem, ha bárkit megkérdünk az előző kapcsolataim közül pozitív visszajelzést kapnánk, így ez az egy elenyészik a többi mellett.
    Nem is vagyok én olyan rossz...!

    VálaszTörlés
  24. Persze imádunk,ha te nem vagy nincs randiguruk sem;D Ancsa

    VálaszTörlés
  25. Nem baj, most hogy így kivéreztettünk, most már bírunk;)

    VálaszTörlés